Protejați vederea copiilor cu lentilele de ochelari MiYOSMART pentru soare

Joi, 29 Iunie 2023

Se estimează că 5 miliarde de oameni, adică jumătate din populația globală, ar putea fi afectați de miopie până în anul 2050.

Miopia este o preocupare globală.

Rata anuală a progresiei miopiei este cel mai des întâlnită la copii sub vârsta de 10 ani. Ratele de progresie semnificativ mai mari pot fi observate în special la copiii cu miopie forte. Dacă nu este tratată, miopia poate duce la probleme de vedere pe termen lung. Dar, împreună putem combate miopia la copii.

MiYOSMART - O lentilă oftalmică premiată și revoluționară.

Acestă lentilă revoluționară bazată pe tehnologia brevetată Defocus Incorporated Multiple Segments (D.I.M.S.) (segmente multiple încorporate de defocalizare), a fost dezvoltată în cooperare cu Universitatea Politehnică din Hong Kong în anul 2014. Lentilele MiYOSMART sunt ușor de prelucrat și de montat în ramele de ochelari, la fel ca în cazul lentilelor monofocale convenționale. În anul 2018, MiYOSMART a câștigat Premiul de Aur, Marele Premiu și Premiul Special de Aur al Expoziției Internaționale de Invenții din Geneva, Elveția. În anul 2020, a câștigat premiul Silmo d'Or în categoria ”Vedere” la Târgul de optică Silmo de la Paris.

O tehnologie revoluționară.

Datorită tehnologiei D.I.M.S., lentila corectează viciul de refracție pe întreaga sa suprafață și are o zonă de tratament în formă de inel pentru a încetini progresia miopiei. Alternarea zonei de focalizare și a zonei de defocalizare oferă o vedere clară și gestionează miopia simultan.

Concepute pentru stilul de viață activ al copiilor.

MiYOSMART este prevăzut cu un tratament antireflex special, durabil și ușor de șters, pentru a se adapta la stilul de viață activ al oricărui copil. Totodată, ochii sunt protejați de un material rezistent la impact cu protecție UV.