Parteneri

SwissLens

Din 1997, SwissLens (Elveția) produce lentile de contact personalizate de cea mai înaltă calitate și le distribuie specialiștilor oftalmologi din peste 34 de țări. Tehnologia de producție nouă, serviciile inovatoare centrate pe client și un program educațional cuprinzător, reprezintă principiul lor de planificare. Datorită cercetării ample, tehnologiilor de producție brevetate și inovatoare, SwissLens oferă o gamă exinsă de produse, livrate în termen scurt și la prețuri excelente.

Prestij Optik

Compania Prestij Optik, fondată în 1979, oferă produse de calitate și soluții rentabile pentru clienții săi. Aceasta produce brandurile licențiate Infiniti, Miss Claire, Annabella și Swing. Unicitatea colecției SWING este conferită de utilizarea materialului TR-90, cel mai natural compus folosit la fabricarea ramelor medicale și în transplantologie, fiind compatibil cu corpul uman. În prezent produsele SWING sunt exportate în 47 de țări. În Turcia, marca SWING a devenit populară și a obținut un mare succes într-un timp foarte scurt. Producătorii sunt încrezători în calitatea produselor, iar cerințele tehnice de producție sunt foarte mari. PrestijOptik își prezintă produsele la cele mai mari expoziții mondiale, care au loc în Hong Kong, Milano, Paris, Munchen și New York.

OCULUS

De peste 110 ani compania OCULUS este partenerul oficial al centrelor medicale din sfera oftalmologiei în toată lumea. Grupul acordă suport în cele mai complicate probleme cu care se confruntă specialiștii și dezvoltă tehnologii complexe de înaltă calitate. Așteptările pacienților noștri se află în centrul activității companiei OCULUS iar pentru satisfacerea acestor așteptări sunt elaborate proiecte individuale de dezvoltare.

Brokmed

Firma BROKMED este destinata medicilor, cabinetelor medicale individuale, clinicilor si spitalelor, achizitiei de aparatura medicala, dispozitive medicale, dotare ambulante, mobilier medical, consumabile, service aparatura medicala. Toate echipamentele au marcaj CE , sunt înscrise în baza de date a Ministerului Sănătății și sunt conforme cu legislația romanească și europeană.

SYNEVO

Laboratoarele SYNEVO /IMD sunt parte a grupului internațional MEDICOVER, unul dintre liderii furnizorilor de servicii medicale private din Europa Centrala și de Sud-Est. SYNEVO efectuează anual peste 40 de milioane de teste medicale de laborator, în cele 40 de laboratoare din România, Polonia, Ucraina, Belarus, Turcia și Germania.

PESCHKE TRADE

PESCHKE Trade a parcurs un drum lung de la începuturile sale în Elveția , în viziunea lui Rudolf Peschke . Pasiunea PESCHKE Trade este de a ajuta pacienții cu boli ale corneei , oferind cel mai bun echipament . Compania colaborează cu cei mai buni lideri încrezuți și profesioniști din întreaga lume medicală . Oferă tehnologii și servicii ce modelează o nouă epocă de îngrijire a pacientului . Deservirea clienților în peste 110 țări din întreaga lume , Peschke Trade este încîntată sa fie o parte din aripa cea mai inovatoare de specializare reticulară pe piața oftalmică . Bine ați venit în lumea Peschke Trade unde vederea este viziunea companiei !

SOLEKO

Din 1975 compania Soleko este lider în producerea lentilelor de contact și soluțiilor de îngrijire . Compania a fost fondată în 1975 în Pontecorvo , datorită experienței profesionale a doi fondatori asociați Kawamukai Motokage și Giuseppe Carnacina . Misiunea companiei este de a oferi produse de calitate înaltă întru satisfacerea necesităților clienților și pacienților săi . Suntem extremi de mîndri de a reprezenta cel mai bun producător italia , cea mai bună calitate și tehnologie de pe glob . CERTIFICARI ISO 9001 este cea mai riguroasă recunoașterea a calității unei companii și EN 46001 care se referă la legislația specifică în producția dispozitivelor medicale. În 2003 cele două certificări au fost înlocuite cu ISO 13485 unde compania a înregistrat succes. Certificarea permite SOLEKO de a pune marca CE pe produsele sale . SOLEKO a ales TÜV Monaco pentru toate certificarile sale. Acest furnizor de servicii a fost în 1996, în Europa, cele mai pregătit în testarea dispozitivelor medicale recunoscută pentru expertiza specifică.

Clinica Sante

Calitate europeană a investigațiilor de laborator și profesionalismul medicilor consultanți sunt inalt apreciate pe teritoriul republicii Moldova cit si in afara tarii.

SkyOptix

Laboratorul SkyOptix® este un producător de lentile de contact medicale specializate de mărci mondiale. Lentilele sunt fabricate sub licențe ale unor giganți mondiali precum KATT Design Group (SUA, Canada, Australia), Global-OK Vision Inc. (Taiwan), Eye Space (Australia).

Brigmaks

Compania Brigmaks produce huse de ochelari de cea mai inalta calitate respectind cele mai indraznete dorinte a clientilor. Husele Brigmaks sunt produse din doua tipuri de materiale: piele si eco-piele.