Lentile de noapte

Luni, 1 Iunie 2020

  V-ați decis să încercați Terapia Refractivă a corneei  ! Utilizarea lentilelor de noapte este o metodă nouă , care în mare parte stopează dezvoltarea miopiei și preîntîmpină dezvoltarea spasmului de acomodare . 

 

Lentilele de noapte  sunt lentile terapeutice speciale, care ușor și temporar , prin planarea moale schimbă curbura suprafeței corneene, în timpul somnului . Efectul primit în rezultatul Terapiei refractive , cu ajutorul lentilelor de noapte se aseamănă cu rezultatul corecției cu lazer . Utilizarea lentilelor de noapte dă posibiltatea oamenilor miopi să vadă bine fără ochelari și lentile de zi . Lentilele de noapte sunt indicate pentru corecția miopiei pînă la -6,5 D cu astigmatismul nu mai mult de - 1,75 D . 

     Lentilelele de noapte au două suprafețe diferite după acțiune . Suprafața externă-optică-activ refractează lumina și oferă posibilitatea de a în ele acuitate vizuală de 100 % . Suprafața internă este de o structură compusă și actionează activ asupra epiteliului corneean , impuzîndu-l dozat să migreze de la centru spre periferie . Astfel puterea de refracție a corneei se schimbă la mărimea exact necesară . Cînd pacientul scoate lentila de noapte , efectul se mai păstreză 48 de ore , imaginea se formează pe retină  si pacientul vede bine . 

     Lentilele de noapte  sunt produse din material special care este permebiabil pentru oxigen și această permibialitate ajunhe la 100 %. 

     Lentilele se aplică pe noapte , cu 5-10 min înainte de somn. Centrul Medical Oculus Prim recomandă  lentilele de noapte, iar odată alese corect acestea asigură un confort deplin cu ochii închiși . 

     Efectul definitiv stabil (100 % vedere pe parcursul a 24 ore ) va avea la 4-7 zile ( în dependență de gradul miopiei ) . Timpul mediu de purtare a lentilelor noapte este de 6-8 ore . 

     Îngrijirea lentilelor de noapte este simplă . Acestea sunt spălate mecanic în soluții pentru lentile de contact , după fiecare purtare și se păstrează în containere speciale pentru lentile.