Laser

 

  

1. Laser disruptor Yag Lpulsa SYL 9000

 • Indicații clinice:

            -Cataractă: capsulotomia polului posterior,

            -Glaucom: Iridotomie. 

 • Caracteristici: Compact și ușor pentru portabilitate. Calitate optică excelentă pentru imagini clare și o bună emisie laser. Funcții biomicroscop inclus cu 5 trepte de mărire. Lungime focală mărită pentru adîncime mai mare de explorare. Microprocesor cu funcții de siguranță. CQ-YAG Crystal Laser Q-Switch pentru siguranță. Offset Anterior și Posterior YAG Laser de 500 microni.
 • Cea mai largă rază de modificare continuă, pentru un laser YAG, a offset-ului anterior și posterior +/- 500 microni. Asigură maximum de flexibilitate pentru tratament și siguranța operației. Joystick pentru controlul total al poziției biomicroscopului. Include comutator emisie laser integrat. Calitate optică deosebită în 5 trepte de mărire și iluminare în linie.
 • Specificații: Tip Laser: Nd YAG. Lungime de undă: 1064 nm.
 • Mod de lucru de baza: Intrerupător-Q. Energie: reglare continuă de la 0.2 la 10 mj. Dimensiune fascicul/ spot: 8 microni. Modul impuls: 1, 2, 3 pulsuri pe fiecare impuls; 25 microsecunde între pulsuri. Durata Puls: 4 nanosecunde. Frecvența repetare: maxim 0.4s pe puls sau 2.5Hz.
 • Offset Laser YAG: ajustare continuă pînă la 500μm atît posterior cît și anterior. Lungime focală: 107 mm. Unghi conic: 16 grade. Magnificare: 5 trepte. Biomicroscop tip CSO SL 950. Raza laser: raza dublă 635 nm , intensitate variabilă continuă la 200 μW. Caracteristici curent: 240V AC, 50/60 Hz. Sistem răcire: convecție aer. Dimensiuni: 520mm x 340 mm x 450 mm. Greutate: 21 kg.

 

                              

 2. Laser fotocoagulator Lightlas 532 Green Laser

Indicatii clinice: Fotocoagularea retiniană: -Retinopatia diabetică. -Fotocoagularea retiniană. -Fotocoagularea pan-retiniană. -Rupturi, leziuni si dezlipiri ale retinei. -Endofotocoagulare.

Glaucom: -Trabeculoplastia Laser (Glaucom acut cu unghi închis). -Iridotomia Laser (Glaucom cu unghi deschis). -Iridotomia periferică.

 • Beneficiile sistemului: este realizat cu caracteristici speciale pentru utilizare usoară în cabinet, utilizare mobilă și în săli de operație. 
 • Adaptabil: un sistem detașabil ce permite cuplarea unei game largi de microscoape și biomicroscoape. Poate fi atașat la laserul YAG Nd SLY 9000, furnizînd o platformă cu funcție dublă. O versiune de biomicroscop tip Zeiss dedicată.
 •  Compact și flexibil: ușor de transportat și este gata de utilizare imediat. Panoul de comandă se poate înlătura pentru a elibera spațiu. Consola poate și ea fi atașată mesei tot pentru a elibera spatiu. 
 • Precizie: pentru a creste precizia tratamentului, la cerere, se poate livra un micromanipulator. Siguranță: aparatul posedă filtre de maximă siguranță care însă permit menținerea culorilor în cîmpul vizual. 
 • Adaptabilitate: este unul dintre aparatele cele mai adaptabile ce se găsesc pe piață și asigură o gamă de accesorii convenabile oftalmologilor. Este conceput să fie ușor adaptabil diverselor condiții.
 • Performante superioare: imagine clară, de calitate și rezoluție înaltă cu culori bine definite și balans excelent. 
 •  Specificații: Dimensiuni: 37x33x13 cm. -Greutate: 12.0 kg. -Racire: Sistem racire termoelectric cu aer. -Caracteristici: Tehnologie: dioda generator de frecventa cu functie dublata. Lungime unda: 532nm Green True CW. Putere: 1.5 sau 2.0 Wati (optional) maximum de la unitatea de livrare laser. Durata puls: reglabil de la 0.05 la 2.0 sec. Interval repetare: reglabila de la 0.05 la 2.0 sec.