Echipa CM "Oculus Prim" la conferința Ziua Managementului Miopiei în Elveția!

Marți, 5 Martie 2024

Suntem încântați să vă împărtășim că echipa noastră de oftalmologi și optometriști din CM "Oculus Prim" a participat recent la conferința Ziua Managementului Miopiei organizată de EurOk pe 29 februarie 2024, la Losone, Elveția! A fost o oportunitate incredibilă pentru noi să ne extindem cunoștințele și expertiza în domeniu.

În timpul acestui eveniment iluminant, am avut privilegiul să învățăm de la doi experți remarcabili, Profesorul Marino Formenti și Profesorul Jaume Paune Fabre, care au împărtășit perspective și avansuri inestimabile în managementul miopiei.

Dar asta nu este tot! Pe lângă conferință, echipa noastră a avut șansa să viziteze SwissLens, o companie de frunte în producția lentilelor de contact, unde ne-am adâncit în complexitatea proceselor de fabricație a lentilelor și am explorat portofoliul lor inovator de produse. Am avut chiar ocazia să participăm la workshopuri pe contactologie, îmbogățindu-ne înțelegerea și abilitățile în acest aspect esențial al îngrijirii ochilor.

Suntem extrem de recunoscători pentru această experiență îmbogățitoare și suntem mai hotărâți ca niciodată să aducem cele mai noi avansuri și cele mai bune practici acasă pentru a servi mai bine pacienții noștri. Rămâneți conectați pentru mai multe actualizări despre modul în care integrăm aceste perspective noi în practica noastră pentru a oferi servicii de îngrijire a ochilor de cea mai înaltă calitate în Republica Moldova!