Centrul medical "Oculus Prim" – sponsorul conferinței “Ziua Miopiei”

Luni, 11 Septembrie 2023

Stimați colegi!

Avem onoarea de a vă invitam să participați la Conferința Științifico-Practică cu participare internațională "Ziua Miopiei", care va avea loc în perioada 12-13 octombrie în Complexul Sociocultural Universitar! Suntem mândri să vă anunțăm, că centrul medical "Oculus Prim" este unul din sponsorii al acestui eveniment.

Suntem încântați să vă prezentăm invitații speciali:

Prof. MARINO FORMENTI - a absolvit Universitatea Montreal, Școala de Optometrie. A fost Președinte al Academiei Italiene de Ortokeratologie - AIOK pentru trei mandate și este în prezent Președinte al Academiei Europene de Ortokeratologie - EurOK și Președinte al Academiei Internaționale de Ortokeratologie. Ține prelegeri la nivel mondial pe teme de control al miopiei.

OLGA RYABENKO - specialist în oftalmologie, Vicepreședinte și Membru al Consiliului de Administrație al Academiei Europene de Ortokeratologie (EurOk). Expert acreditat al Academiei Internaționale de Ortokeratologie din SUA (Fellow IAO).

Prof. JAUME PAUNE - DOO, M.Sc., Deținător al unei diplome în Optică și Optometrie și a unui master în Științe ale Optometriei și Viziunii de la Barcelona Tech (UPC). Fellow al Academiei Internaționale de Ortokeratologie și deținător al unui brevet pentru lentile de ortokeratologie, precum și a altor două brevete pentru design de lentile de contact.

Prof. ANTONIO CALOSSI - a absolvit Optica la Istituto Superiore di Optometria "Vasco Ronchi", Vinci (FI) în 1980 și s-a specializat în Optometrie în 1983 la Școala de Optică și Optometrie IRSOO (Vinci, Italia). Este membru fondator al Societății Optometrice Italiane (SOptI), Accademiei Italiane a Lentilelor de Contact (AILAC), Academiei Europene de Optometrie și Optică (EAOO) și Academiei Europene de Ortokeratologie (EurOK); Conferențiar al American Board of Opticianry și National Contact Lens Examiners (SUA).

Prof. JUAN BOLIVAR PARRA - Diplomat în Optică și Optometrie (OOD) de la Universitatea din Granada, 1997, Spania, și Expert în Optometrie Clinică Avansată (European University of Madrid, 2005). Copreședinte al Burselor Europene IAOMC din 2016, și Fellow al Academiei Europene de Ortokeratologie și Control al Miopiei (Budapesta 2015).

PIERRE BRÉMONT - un optometrist talentat cu pasiune pentru îngrijirea viziunii. A obținut diploma în Optometrie de la prestigioasa Universitate Paris XI în 2012. Este membru în consiliul de conducere al asociației EurOK și membru de seamă al Asociației Franceze de Optometrie (AOF).

DANIELA GOICEA - specialist în oftalmologie (1999). Coordonator al Secției Europene de Sud-Est a Academiei Europene de Ortokeratologie și Control al Miopiei - EurOK (2017). Specializare în managementul miopiei și tratarea cheratoconului.

Mai mult, la conferința "Ziua Miopiei" vor participa și membrii echipei centrului medical “Oculus Prim”:

BÎLBA RODICA - medic oftalmolog, oftamolog pediatru, categorie superioară, doctor în științe medicale, șef studii Catedra Oftalmologie și Optometrie USMF N. Testemițeanu, președintele Asociației de Ortokeratologie si Managementul Miopiei Moldova;

CHIRIAC VERA - medic oftalmolaserchirurg, categorie superioară, doctor în științe medicale;

COȘULĂ CRISTINA - medic oftalmolog, stagiat în Norvegia;

CURCA STELIAN - medic optometrist, stagiat în Norvegia.

Vă așteptăm cu nerăbdare la acest eveniment de excepție, unde veți avea oportunitatea să vă îmbogățiți cunoștințele și să vă conectați cu colegi din întreaga lume.

Biletele la conferință pot fi achiziționate aici: https://unde.io/event/133