Echipa CM “Oculus Prim” la Ziua Optometriei din Moldova!

Marți, 19 Martie 2024
Pe 19 martie a fost organizată conferința Ziua Optometriei în cadrul Săptămânei Mondiale de Optometrie. Evenimentul a avut un succes răsunător, adunând studenți, masteranzi în optometrie, rezidenți în oftalmologie și optometriști practicanți.
În cadrul conferinței, optometriștii au avut ocazia să primească atât perspective teoretice, cât și practice despre metodele de diagnosticare în optometrie, îmbunătățindu-și abilitățile și cunoștințele. În plus, participanții s-au implicat într-o sesiune de chestionare distractivă, cu premii acordate celor care și-au demonstrat expertiza.
 
Unul dintre momentele principale ale conferinței a fost prezentarea realizărilor academice de către optometriști din 2022 până în 2024, evidențiind progresul și rezultatele remarcabile în domeniu. Mai mult, participanții au profitat de șansa de a face cunoștințe noi și de a conversa cu potențiali angajatori, inclusiv CM “Oculus Prim”, favorizând conexiuni valoroase pentru oportunități viitoare.
 
Ziua Optometriei din Moldova a fost o platformă neprețuită pentru schimbul de cunoștințe, dezvoltarea profesională și networking-ul în cadrul comunității optometriei. Așteptăm cu nerăbdare mai multe evenimente și colaborări îmbogățitoare în viitor!